Take away menu
TAKE AWAY ZONDAG 25/12 en ZATERDAG 31/12
4-gangen @ 62€ (vanaf 2 personen)
BESTEL JE VOOR MINIMUM 4 PERSONEN VOOR 15/12
GRATIS FLES FRUHROTER VELTLINER WEINGUT EITZINGER
HAPJE
Hummus dip – foccacia brood
Tartaar zalm – mierikswortel – zeewier crunch
Champagne Blanc de Noir ‘Brut’, Yvan Walczak, Les Riceys (30 €)
VOORGERECHT
Tataki tonijn – ruby red leche de tigre – avocado – roze pompelmoes
Riesling, Weingut Edelbauer, Langenlois, Oostenrijk (19,50€)
TUSSENGERECHT
Kabeljauw – bloemkool – curry – amandel
Grüner Veltliner, Weingut Eitzinger, Langenlois, Oostenrijk (12,50€)
HOOFDGERECHT
Filet van parelhoen – knolselder –aardappel rösti – truffeljus
Pinot Noir, Pike & Joyce, Clare Valley, Australië (16,50€)
DESSERT
Kastanje – chocolade – mandarijn coulis – hazelnoot ijs
The Tawny, Graham’s Symington Family, Portugal (0,20l / 12,00€)
VOOR BIJ DE KOFFIE
Madeleintje – citroentaartje