Wine bar

Epicurean;
a person devoted to sensual enjoyment, especially that derived from fine food and drink”.

Welkom in Cachet de Cire waar we met veel liefde op zoek gaan naar de beste ingrediënten. Om ook in het glas de beste kwaliteit te schenken, zijn we blij met de samenwerking tussen Duvel-Moortgat alsook is Greet Graham’s porto ambassador sinds 2017. Daarnaast hanteren we voor onze wijnen een kurkrecht van 15€ per fles waardoor we grootse wijnen kunnen schenken aan democratische prijzen. Niet alleen in de prijszetting zijn we eigenzinnig ook in onze selectie; zo is 80% van onze wijnkaart geproduceerd door vrouwelijke oenologen. Vrouwen hebben een veel genuanceerder smaakgevoel !

DUVEL – MOORTGAT

Ervaring, vakmanschap en heerlijke ingrediënten daar draait het om bij Duvel-Moortgat (sinds 1871). Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van hun artisanale bieren; Vedett, Liefmans en La Chouffe maar ook Tank 7 van the Boulevard Brewery behoort tot hun en ons gamma en uiteraard het vlaggenschip van de brouwerij Duvel. Sssst hier drink men Duvel !

GRAHAM’s PORT – SYMINGTON FAMILY

Al 5 generaties lang (sinds 1881) produceren de Symingtons port. Zij beheren vandaag niet minder dan 1024 ha wijngaard in de Douro. Bij ons drink je niet alleen ruby port maar ook 20 jaar oude tawny port. En voor hele speciale gelegenheden hebben we in onze kelder ook vintage porto. Vintage porto is net zo uitzonderlijk als vintage champagne ‘millésimé’; port gemaakt van uitzonderlijk goede druiven uit één oogstjaar. Salud !